Çarşamba, Ekim 28, 2009

Neredesinn

Kac gundur bekliyorum gelecek diye... Ama yok... Geldigi filan yok...Ben gelmeden on gun once kaybolmus Pasam. Bana soylemediler hic.Uzun araliklarla disari cikar, ama mutlaka donerdi.Donmemis bu sefer...Bes gundur gelir umuduyla bekliyorum. Ara ara disari dogru sesleniyorum.Belki sesimi duyar, gelir diyerek. Ama bos butun cabalarim.

Pasa´min son bir ayini gorememistim.Ne kadar buyudugunu de cok merak ederek geldim.Ancak malesef goremedim.Iki ihtimal var kaybolmasi icin.Birincisi, ya biri aldi.Ya da dilim bile varmiyor soylemeye...Yine de gelmezse bile, emin ellerde olsun, o bile mutlu eder beni.

Canim ya, her bir koseden oyuncaklari cikiyor.Daha bir kotu oluyorum.O benim burada ki, en buyuk arkadasimdi..Yalnizligima cok iyi geliyor, beni rahatlatiyordu.Biz cok guzel anlasiyorduk.Neden boyle oldu anlamadim.Neden gitti ve gelmedi.Kucucuktu Pasam buldugumda. Eve gelir gelmez, o minik bedeniyle koltugun tepesine cikmis ve bir guzel uyumustu.Bu adi da, o yuzdn koymustum.Benden cok esimin emegi var aslinda.Cunku ben zaman zaman ayrilmak zorunda kaliyordum.Sevgili esim daha da uzgun.O nedenle, iyi bakmadiniz diye kizamiyorum bile.
Icin icin yiyorum kendimi...

Pasa neredesin don lutfennnn............

Fotograf Canim Pasam

10 yorum:

öykü dedi ki...

Papatyacım ınan bana ıcım cız ettı okurken:(
Cok uzuldum
bı tek seye guvenıyorum
kaybolduysa
kedılerın ıc gudulerı cok gucludur
mutlaka yolunu bulur ve gerı doner..
guzel haberı senden bekleycegım
ınsallah kavusursunuz
sevgılerımle

Begonvilli Ev dedi ki...

Hadi Paşa, dön artık evine, seni çok seven özleyenlerin var...

Umarım kavuşursunuz canım. Yaşadığının ne kadar zor bir olay olduğunu evini bir pet ile paylaşanlar daha iyi anlar. Tüm kalbimle dua ediyorum Paşa'nın dönmesi için. İyi haberlerini bekliyorum.

ELİF dedi ki...

Dön paşa lütfennnn..
Medihacığım, Hoşgeldin bu arada:)))

tasarım mekani dedi ki...

uzuldum yaa.. birde o kadar tatli ve masummm bakisi da var... Ins. bulunur.. medinem

papatya dedi ki...

Oyku´cum,inan bana yazimi bitirdikten sonra, okurken agladim.Hala kabullenmiyor gelmesi icin dua ediyorum.Insallah senin dedigin gibi olur ve doner pasam evine...Cok ozledim onu.Sevgiyle kal...

papatya dedi ki...

Begonvilli ev,eger donerse cok ama cok mutlu olacagim.Tesekkur ederim ictenliginden dolayi.Dilegim dualarimiz kabul olsun.Sevgilerimle...

papatya dedi ki...

Elif´cigim,hosbulduk.Bende sesleniyorum her an.Psa don evine...........

papatya dedi ki...

Medinem,insallah canim.Butun kalbimle istiyorum bunu.Sevgiyle kal canim...

meltem dedi ki...

aaaa çok üzüldüm çook
umarım döner umarım....

papatya dedi ki...

Meltem´cim,coook tesekkur ederim canim.Ben de o umutu yasiyorum hep inan.Sevgiyle kal canim...