Cumartesi, Aralık 31, 2011

Mutlu Yillar !


Yeni yilin hepimiz icin saglikli , mutlu , huzurlu,sevgi ve baris dolu bir yil olmasini diliyorum.

Butun guzellikleri beraberinde getirsin. Butun yasanan olumsuzluklari unutturacak , sicacik sevgi dolu bir yil olmasi dilegiyle...


Mutlu olun ! Mutlu kalin !



Foto Medos

Pazar, Aralık 18, 2011

Alem Buysa Kral Benim







Kucucuk aslancik istiyorum diye tutturan ben , bu goruntulerden sonra biraz daha dusunmem gerektigi kanaitine vardim.Hayirlisi artik. Ama ben onlari cok seviyorum .
Kedi askinin biraz buyuk hali bu :)


Foto Medos

Salı, Aralık 06, 2011

Sadik Ziyaretcilerim

Her aksamustu duzenli gelen ziyaretcilerimiz onlar. Yan bahceden bizimkine , bizim bahceden diger bahceye gecip butun agaclari fethediyorlar.

Ilk defa bu kadar yakinimiza geldiler. Ben birseyler vermek istiyorum ama ; sakin haaaa diyorlar.
Gecenlerde bir eve girmisler ve yazik kadincagiz disari cikarmak isteyince de saldirmislar. Yuzu ve kollari bayagi hasar gormus . Korkudan bahce kapimiz hep kapali .
Cayimin yaninda biskuvimi acmis yiyordum ki ; hemen dibimde beliriverdi bu maymuncuk. Git diyorum gitmiyor . En son terligimi gostermek zorunda kaldim da uzaklasti biraz .

Agaclardan dusen kucuk meyvalara kadar topluyorlar birer birer. En sevdikleri de ; evimizin etrafinda bol miktarda bulunan mango agaclari . Onlardan bize firsat kalmiyor yemek icin . Bizde gidip manavdan aliyoruz :)

Ve keyif zamani ... Asagisi deniz ...Evine donmeden once aksam sefasi yapiyor bu maymuncuk.

Foto Medos

Perşembe, Aralık 01, 2011

Hayat Guzel ! Eger Canin Acimiyorsa


Bir haftadir kotu gunler geciriyorum .Once ben hastalandim . Cok korktum yine malaria (sitma ) oldum diye.Daha oncede olmamistim ama olmus gibi tedavi edilmeye calisilmis ve olumden donmustum .Ama neyse ki yapilan tahliller sonucu baska bir mikrop kaptigim ortaya cikti . Buna bile cok sevindim . Sonrasinda verilen ilaclar (antibiyotik vs. ) alerjik reaksiyonlar gosterdi . Ilk defa basima geliyor . Yillardir aram cok iyiydi oysa..... :)
Onbes gune kadar gecer dedi , doktor.

Tam ben canimla cebellesiyorum . Turkiye'den kara haber !
Evinde yangin cikti . Ben de hic tepki yok canimin acisindan .Sordugum ilk soru evde kimsenin olup olmadigiydi .Cok sukur ki yokmus .
Cana gelecegine tabi ki de mala gelsin . Biraz iyilesiyorum ya simdi . Sorular basladi bende.
-Cok mu kotu ?
-Her yer mi simsiyah oldu ?
Aslinda uzuldugum neden ikinci kez boyle birsey oluyor . Ilkinde biz icindeyken olmustu , yeni tasindigimizda .Ustelik butun elektrik tesisatinin degismesine ragmen. Uc yil sonra yeniden . Insallah bu sonuncu olur . Cok korkunc ve urkutucu birsey. Uzun sure evimizde kalamamistik. Ve oglusum cok etkilenmisti .
Allah 'tan dilegim kimsenin basina gelmesin.

Olaylar boyle gelisirken iki gun once. Gecenin bir yarisi Nazli eve geldi. (sokakci oldu benim kiz ) Her yani yara bere icinde . Sol gozu sismis ve acamiyor . Aci aci bagiyorrr ..
Offff hem seviyorum , hem de kiziyorum o an . Neden evden gidersin diye.
Kediyle mi kavga etti ? Kopekler mi saldirdi ? Ya da maymunlardan mi zarar gordu ? Hic bir bilgimiz yok .
Biraz ilac , biraz daha fazla sevgi ve ilgi , iyi simdi . Gozu acildi tamamen . Yaralari da iyilesmek uzere.

Simdi nerde mi ? Iyilesti ya birazcik .Sokakta yine... Kaldigi yerden devam ediyor . Ve ben cok korkuyorum yine oyle gelecek diye.

Ve kendi adima ; bedenen cok mutluyum . O korkunc acilari arkada birakmayi basardim ya ...Ne mutlu bana.
Umarim ilerleyen gunlerde butun sorunlar tamamen duzelir .

Veeee;

Saglikli ve guzel gunlere yelken acariz .

Foto Medos